MATA BATHIN PENEMBUSAN(TINGKAT 4)

RAHSIA KUNCI ILMU NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASROR QUBRO ANUGERAH AGUNG

(Tingkat Khusus)

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG

2.TINGKAT PERTENGAHAN (LEVEL 4)
ILMU RADAR GHAIB LEVEL 4

Dalam taraf TINGKAT PERTENGAHAN  ini, dalam mendeteksi sesuatu, selain menggunakan tangan sudah boleh menggunakan indra yang lainya seperti menggunakan pendengaran atau penciuman, dalam taraf ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG TINGKAT MENENGAH ini banyak sekali yang akan ditemui gejala-gejalanya seperti : mampu mendengar suara dari alam gaib, mampu mencium aroma bangsa jin ,mengetahui isi hati seseorang,Mendeteksi dimensi alam ghaib,Melihat tanpa batas, dan masih banyak kemampuan lainya.

 

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN LEVEL 2

Mampu membuka hijab mata ketiga, sehingga banyak mengetahui hal-hal yang menyangkut fenomena spiritual,melihat jarak jauh,membaca frekuensi fikiran orang lain,melacak pencuri,membaca sifat dan karakter seseorang,mengadakan komunikasi batin dengan penghuni dimensi lain,scanning penyakit zahir dan batin,dapat mengetahui segala halangan & rintangan kehidupan, merasakan kepekaan / sensasi batin yang luarbiasa dll

 

Ilmu Getaran Karomah Nurul-Hayat Anugerah Agung tingkat tinggi

Ilmu Getaran Karomah Nurul-Hayat Anugerah Agung tingkat tinggi ini sangat istimewa dan luarbiasa. Ilmu getaran ini  dilakukan disamping untuk melipatgandakan kekuatan tenaga dalam juga untuk menguji tingkat kekeramatan daya / tenaga ghaib yang merasuk ke dalam jiwa / raga. Makin tinggi getaran, makin tinggi Tingkat kekuatan keramatnya.Insya Allah anda akan memiliki Kekuatan tenaga dalaman yang sangat ampuh,Menajamkan Indera Keenam,Naluri yang kuat,Sihat zahir & batin,Benteng tubuh luar dalam,

Menajamkan kepekaan,Memiliki kebolehan mengubat penyakit zahir dan batin,Mampu mengendalikan stress,dan banyak lagi………….

 

SCANNING PENYAKIT / PENYEMBUHAN AURA LEVEL 2

Ilmu scanning penyakit / penyembuhan Aura level 2 ini adalah merupakan tambahan kaedah rawatan Aura yang lebih mantap dan sangat berguna untuk  penyembuhan,diajarkan kaedah deteksi, penyapuan; penyapuan umum dan khusus,teknik penyaluran tenaga, pemantapan, pemutusan,pengulangan dan penyembuhan jarak jauh.Sangat menunjang proses penyembuhan segala penyakit medis dan non medis,juga berguna untuk meningkatkan daya karisma pengasihan,dan lain-lain yang manfaatnya sangat banyak.Efektif dan berkesan,dan tambahan ada amalan khusus sebagai pelengkap kaedah rawatan ini.Insya Allah

 

SCANNING TEMPAT BERHANTU

Cara berikut ini adalah kaedah untuk mendeteksi/scanning tempat-tempat yang berhantu atau dianggap keras dengan mengetahui isyarat-isyarat atau tanda-tanda khusus,yang rahsianya hanya akan didedahkan dalam  silibus kursus.

 

MENGESAN LOKASI SIHIR

Kaedah scanning ini digunakan oleh perawat untuk mengesan lokasi sihir dimana tempatnya setelah tempatnya ditemukan atau tempat yang dicurigai cara untuk menawarkan akan diajarkan juga.

 

MENGESAN MAKHLUK GHAIB

Anda mampu mendeteksi keberadaan mahluk, penyakit dalam diri seseorang, ataupun diri Anda sendiri, untuk kemudian mencabut dan memindahkannya kedalam telur, atau mengusirnya pergi.

 

KAEDAH MENGESAN GANGGUAN PADA KANAK-KANAK

Kanak-kanak kecil agak sukar untur dibacakan ruqyah, berikut adalah panduan bagi mengesan samada anak anda yang berusia di bawah umur 7 tahun mengalami gangguan atau tidak.

 

SUPER DETEKTOR ZIMA ANUGERAH AGUNG

Bermanfaat agar anda mampu menguasai berbagai pendeteksian fizik mahupun ghaib seperti mengukur tensi tanpa alat,mendeteksi penyakit,mengetahui potensi karier,jabatan,pekerjaan yang sesuai,mengetahui fenomena yang akan terjadi pada masyarakat sekarang dan sebagainya dan berita-berita ghaib lainnya,kemampuan ini tidak menggunakan jin tapi alamiah dengan pendekatan bioelektromagnetik.Dijamin anda langsung menguasai dan dipraktikalkan ditempat.

 

ILMU RADAR GHAIB KHUSUS

Amalan ini memiliki kekuatan yang dapat benar-benar dirasakan oleh  yang mengamalkannya dan memiliki berbagai macam khasiat ghoib  yang nyata dan luarbiasa. Antaranya ialah: Mata Batin Penembusan-menembus alam ghaib,alam makhluk halus,melihat isi pusaka,mudah dapat ilham ghaib dll.

Radar Batin-Anda akan memiliki kemampuan meradar secara ghaib untuk mendeteksi isi pusaka,racun dalam makanan,meradar jenis penyakit medis dan ghaib dan sebagainya,Pengubatan-penyembuhan orang kena sihir, kerasukan, menangkis sihir,santet/teluh/guna-guna kembali pada pengirim.

Keselamatan-Pagar ghaib diri dari segala bentuk kejahatan,keselamatan dari serangan musuh,Telepati-boleh digunakan sebagai media pengiriman kekuatan fikiran untuk mempengaruhi fikiran orang dari jarak jauh,Kerezekian-mendatangkan wang dari segala penjuru alam,pemanggilan wang secara sunatullah,mempercepat datangnya wang untuk memenuhi keperluan hidup.

Ketenangan-membuat jiwa,minda,emosi dan fizikal merasa ketenangan dan kedamaian,hati tenteram, Konsentrasi-membantu mempercepat penumpuan fikiran dan hati menuju ke ‘kedalaman rasa”,Tapak Sakti-Hati-hati!tangan anda yang telah diaktifkan mampu mengeluarkan hawa panas/stoom,jangan pukul orang sebarangan,pukulan berbahaya membuat musuh / lawan tidak sedarkan diri,Kecerdasan Spiritual Tinggi-membangkitkan kecerdasan puncak daya rohani ketahap tertinggi,Kekuatan Ghaib-mampu mendatangkan kekuatan ghaib untuk apa saja keperluan anda,Pukulan & Kuncian Jarak Jauh-Anda mampu menghentam orang dari jarak jauh sehingga musuh yang menyerang terpental atau kaku tidak bergerak-gerak,Karomatul Hikmah-membuat anda disegani lawan mahupun lawan,berkarisma,berwibawa tinggi terpancar mempengaruhi orang disekeliling anda,Mahabbah Syiir-Suami isteri  akan sentiasa dalam keadaan harmoni dan bahagia,terhindar dari segala bentuk kecurangan.

Kekebalan-Anda diisikan sekali dengan ilmu kekebalan besi yang boleh diuji cuba dengan senjata tajam tanpa ada niat takbur,kekal selamanya dalam diri anda,Dan banyak lagi rahsia yang terkandung dalam Ilmu Radar Ghaib Khusus Anugerah Agung ini yang sengaja dirahsiakan…………….

YURAN KURSUS LEVEL 4-RM2300

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s