MATA BATHIN PENEMBUSAN(TINGKAT 3)

RAHSIA KUNCI ILMU NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASROR QUBRO ANUGERAH AGUNG

(Tingkat Istimewa)

PROGRAM MATA BATIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG (TINGKAT TINGGI)

Dengan mengharapkan redho,hidayah, serta dengan izin Allah SWT,Kami buka Program pengisian & pengijazahan ilmu Mata Batin Penembusan & Ilmu Radar Ghaib Anugerah Agung Tingkat Tinggi. Bagi peminat serius ilmu Mata Batin Penembusan & Radar Ghaib Anugerah Agung Tingkat Tinggi ini yang ingin mempelajari dan menguasai keilmuan ini dengan cepat,selamat dan tanpa kesan sampingan yang negatif,boleh dikuasai secara jarak jauh, anda boleh menyertai  program ini untuk mencapai keinginan anda. program ini ditangani langsung oleh Guru Besar Anugerah Agung, Dr. Mohamad Rizal  Bin Rosdi Ph.D dengan bahan-bahan terpilih, rahsia dan terjamin. Jika anda belum mempunyai bekal yang cukup  untuk menggapai maksud dan impian anda sebagai spiritualis dan ahli scanning professional, anda dapat mengambil program ini, dengan mengikuti program ini akan langsung diaktifkan, diselaraskan, diisi, dirajah dan ditutup dengan kunci hikmah tirakatan.

 

 

DAYA BATIN MENEMBUS DIMENSI RUANG DAN WAKTU

 

Mempertajam firasat dan membaca fikiran orang,Kemudahan mendapat isyarat bathin dari Allah,Meninggikan kualiti antena bathin seseorang,Meninggikan kualiti tembus pengesanan,Mempekakan bathin terhadap isyarat Allah,Boleh menangkap getaran bathin secara tepat,Mendapat isyarat dari Allah, Dipermudahkan dalam mengatasi dan mengesan barang-barang yang hilang, orang lari dari rumah dan kes-kes yang terbengkalai.

 

Mampu membuka hijab mata ketiga, sehingga banyak mengetahui hal-hal yang menyangkut fenomena spiritual,melihat jarak jauh,membaca frekuensi fikiran orang lain,melacak pencuri,membaca sifat dan karakter seseorang,mengadakan komunikasi batin dengan penghuni dimensi lain,scanning penyakit zahir dan batin,dapat mengetahui segala halangan & rintangan kehidupan, merasakan kepekaan / sensasi batin yang luarbiasa dll

 

Mampu menembus ruang dan waktu sehingga terjadi peningkatan energi spiritual dalam waktu yang singkat,kepekaan batin, merangsang serta memperbaiki getaran elektrik diseluruh tubuh,daya bathin meraih  hal positif dalam hidup ,sebagai sarana menerima ilmu laduni dan manfaat lain yang tidak dapat kami sebutkan satu-persatu.

 

SEBAHAGIAN MANFAAT DARI PROGRAM MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG

 

Mengerti dan memahami rahsia Keghaiban sehingga mencapai keimanan yang hakiki dan kedekatan diri kepada Tuhan sumber segala keghaiban.

Merasakan kenikmatan bathin & Sensasi rasa spiritual yang luarbiasa.

Mengenal beragam jenis makhluk halus dan kehidupannya, Menghindarkan diri dari tipudaya muslihat golongan bathil di antara mereka, dapat membezakan Haq & Bathil, sehingga terhindar dari kemusyrikan.

Mengetahui peristiwa dimasa lalu/sekarang/akan datang(clairvoyance), mampu membaca isi hati dan fikiran orang dan mendapat ilham solusi atas segala masalah kehidupan.

Memahami dengan jelas hal ikhwal Ilmu Metafizik dan Spiritual yang sebenarnya, sehingga terhindar dari diperbodohkan yang dilakukan oleh orang-orang yang mengaku berilmu padahal dirinya tidak memiliki kemampuan apa-apa, serta dapat bersikap arif, bijaksana, jujur pada diri sendiri & orang lain.

Memahami dengan jelas rahsia Daya Bathin dan Penembusan Dimensi, Tidak mungkin dapat menembus dimensi dengan tanpa dibuka rahsia bathin dan tidak mungkin kita mampu menerawang melihat peristiwa dalam lintas waktu, membaca isi hati dan fikiran orang tanpa melakukan penembusan.

Menguasai Kunci Rahsia ilmu Metafizik dan Spiritual.

 

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG ini adalah salah satu cabang ilmu hikmah yang sangat diperlukan bagi orang yang ingin jadi perawat,tabib, ahli pengubatan medik atau non medik atau ingin jadi paranormal. Ilmu ini sangatlah penting sekali kerana mempunyai kegunaan yang sangat banyak sekali adapun kegunaannya antara lain : untuk mengesan /scanning /mendeteksi penyakit medis atau non medis, mendeteksi letak benda pusaka atau harta terpendam, mendeteksi keberadaan bangsa jin,pusaka, dll.Ilmu ini juga banyak diburu oleh ahli-ahli ilmu hikmah kerana manfaatnya banyak.

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG dibahagikan kepada beberapa tingkatan iaitu :

 

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG


1.TINGKAT ASAS(LEVEL 1) 
ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & RADAR GHAIB LEVEL 1

Dalam taraf TINGKAT ASAS/DASAR/LEVEL 1 ini ,Keilmuan ini berfungsi untuk Mempertajam firasat dan membaca fikiran orang,Kemudahan mendapat isyarat bathin dari Allah,Meninggikan kualiti antena bathin seseorang,Meninggikan kualiti tembus pengesanan, Memekakan bathin terhadap isyarat Allah,Boleh menangkap getaran bathin secara tepat, Mendapat isyarat dari Allah, Dipermudahkan dalam mengatasi dan mengesan barang-barang yang hilang, orang lari dari rumah dan kes-kes yang terbengkalai.

Dalam taraf TINGKAT ASAS/DASAR/LEVEL 1 ini, dalam melakukan scanning / mendeteksi masih menggunakan tangan sebagai radar untuk mengesan suatu penyakit, benda pusaka/pusaka atau letak dimana makhluk ghaib berada. Dalam taraf TINGKAT ASAS/DASAR ini orang yang sudah mampu menguasai ILMU RADAR GHAIB TINGKAT ASAS sudah mampu untuk mendeteksi penyakit, benda pusaka/harta, atau makhluk halus dan ilmu yang sudah dikuasai dapat digunakan untuk kegiatan yang bermanfaat dimasyarakat walaupun belum terlalu sempurna.

Meningkatkan kepekaan telapak tangan (pembersihan dan pengaktifan sempurna untuk cakra telapak tangan) untuk deteksi energi.

Membuka dan mengaktifkan pusat tenaga ghaib telapak tangan untuk menyalurkan energi kepada orang lain mahupun benda untuk sarana pengubatan dan perlindungan.

Bagi sebahagian murid yang beruntung, ada yang mampu mendeteksi / scanning / mendiagnosa penyakit dengan telapak tangan dan merasakan niat positif atau negatif orang lain ketika  Anda bersalaman. Kemampuan ini sangat berguna agar kita tidak mudah tertipu.

Dan banyak lagi kelebihan yang akan dialami sendiri oleh pengamal ilmu ini,buktikan sendiri.

 

 

ILMU PEMBUKAAN INDERA KEENAM

Manfaat ilmu ini khusus untuk memperkuatkan serta membuatkan anda lebih peka terhadap segala sesuatu,gerak hati yang sangat tajam,memiliki firasat yang tepat,memperoleh ilham peringkat tinggi berkenaan sesuatu perkara yang dikehendaki seperti rezeki,penyelesaian masalah,penyembuhan, membaca fikiran dan isi hati orang lain, kepekaan batin terhadap sesuatu yang sedang terjadi pada diri,keluarga,masyarakat dan sebagainya bahkan yang akan terjadi,boleh mengetahui sesuatu perkara yang ghaib,Samar-samar,Minta petunjuk sesuatu perkara samaada perkara yang berhubung dengan urusan dunia ataupun akhirat, mendapatkan berita-berita ghaib yang benar dari ALLAH.

 

SCANNING / RADAR GHAIB KHUSUS

Peserta akan dibimbing cara untuk meningkatkan kepekaan rasa pada kedua telapak tangannya hingga berkemampuan mendeteksi penyakit mahupun keberadaan makhluk dalam diri seseorang, mendiagnosa, membezakannya, hingga tahu cara menanganinya.

Ilmu Radar Ghaib :

Program ini akan membimbing Anda step by step hingga Anda mampu mendeteksi keberadaan makhluk, penyakit dalam diri seseorang, ataupun diri Anda sendiri, untuk kemudian mencabut dan memindahkannya kedalam media khusus, atau mengusirnya pergi.

Mendeteksi keberadaan benda, sehingga dapat menemukan barang yang hilang, mendeteksi keberadaan seseorang, arah / posisinya, niat-nya, keinginan-nya, dll.

Mendeteksi Arah datang-nya Rezeki, agar boleh mendapatkan Rezeki yang halal dan berlimpah………..

 

Level-1

Pada level ini Anda akan dibimbing dan dilatih secara intensif, step by step hingga Anda mampu mengesan / scanning keberadaan makhluk, penyakit dalam diri seseorang, ataupun diri Anda sendiri……..

 

Level-2

Di- level ini akan ditingkatkan kemampuan Anda, sehingga selain mampu mendeteksi keberadaan makhluk, penyakit dalam diri seseorang, ataupun diri Anda sendiri, Anda kemudian dapat mencabut punca penyakit keluar dari tubuh, dan memindahkannya kedalam telur, atau bahkan mengusirnya pergi, semahu Anda.Ilmu ini dapat juga digunakan untuk menyembuhkan orang yang kerasukan makhluk jahat.

 

Level-3

Pada level ini Anda akan dibimbing secara intensif agar Anda mampu mendeteksi keberadaan benda-benda, sehingga dapat menemukan barang-barang Anda yg hilang, atau yang barangkali Anda telah lupa meletakkanya dimana.

 

Level-4

Pada level ini Anda dilatih untuk mendeteksi keberadaan Manusia dan Mendeteksi arahnya, agar bila terpisah dengan kekasih atau keluarga misalnya di Mall, mampu mendeteksi arahnya dan menemukannya dengan cepat.

Dan seterusnya….

 

MELATIH KEPEKAAN TANGAN UNTUK PENGESANAN (DETEKSI)

Melatih kepekaan tangan, sangat bermanfaat untuk merasakan adanya pancaran energi tenaga dalam sesuatu benda, orang ataupun mendeteksi adanya kelainan penyakit.Juga dibahagian ini dibimbing kaedah latihan penolakan Magnetis, dan deteksi kelainan tubuh peribadi.

 

BONUS-TERAPI PENYEMBUHAN AURA LEVEL 1

Ilmu tambahan yang sangat berguna untuk  penyembuhan orang lain,bagi mereka yang  merawat pesakit menggunakan kekuatan AURA,ilmu ini berfungsi untuk meneutralkan energi negatif,membuang bioplasmik kotor,membersihkan 7 cakra utama,serta untuk mengaktifkan daya ghaib 7 cakra dan mengalirinya dengan energi Ilahi,suplay prana dll.Sangat menunjang proses penyembuhan segala penyakit medis dan non medis,juga berguna untuk meningkatkan daya karisma pengasihan,dan lain-lain yang manfaatnya sangat banyak.Efektif dan berkesan.Insya Allah

 

HIZBU NASHR

Keilmuan tingkat tinggi. Keselamatan terhadap gangguan makhluk halus,  Selamat dari bahaya kenderaan, Keselamatan terhadap bencana alam gempa,petir, ribut dll, Keselamatan dalam perjalanan laut,darat,udara, Terpancar daya wibawa yang besar, Terpancar sinar pengasihan, Berdaya tarik tinggi, Kelancaran rezeki, Berkarisma tinggi, Kesihatan dan daya tahan tubuh, Kepekaan getaran diri, Dapat mencipta gerak silat, Jika bertarung timbul gerak karomah, Melindungi bahaya santau,teluh,sihir dll, Melindungi bahaya santau,teluh,sihir dll, Memberatkan pukulan, Kekuatan tendangan

YURAN KURSUS LEVEL 3-RM2000

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s