MATA BATHIN PENEMBUSAN(TINGKAT 5)

RAHSIA KUNCI ILMU NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASROR QUBRO ANUGERAH AGUNG

(Tingkat Super)

ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG

3.TINGKAT ATAS
TEKNIK IMBASAN JARAK JAUH TINGKAT TINGGI

Dalam taraf TINGKAT ATAS ini, dalam melakukan scanning /meradar/mendeteksi sesuatu, menggunakan seluruh anggota tubuhnya untuk mendeteksi sesuatu yang ingin dideteksi, dalam ILMU RADAR TINGKAT ATAS ini orang yang sudah menguasainya dengan sempurna dapat mendeteksi sesuatu secara jarak jauh ,  baik didalam negeri ataupun diluar negeri. Dalam ILMU RADAR GHAIB TINGKAT ATAS ini bila mendeteksi biasanya hanya dilihat melalui indera mata saja atau menggunakan indera hati atau menggunakan pancaran aura tubuhnya.

Orang yang menguasai ilmu ini mampu mendeteksi seseorang yang mempunyai ilmu atau tidak,

Mampu mengesan/mendeteksi seseorang yang mempunyai ilmu hitam atau ilmu putih,samaada secara jarak dekat atau jarak jauh

Mampu mengesan/mendeteksi seseorang itu samada peka atau tidaknya orang yang dideteksi, samaada secara jarak dekat atau jarak jauh

Mampu mengesan/mendeteksi niat seseorang, baik niat jahat atau niat baik

serta mampu mendeteksi melalui foto, melalui nama lengkap, mendeteksi melalui webcam, melalui dia berbicara/bercakap, melalui handphone, melalui membayangkan wajah orang yang ingin dideteksi

Dan masih banyak lagi kemampuan yang akan dimiliki.ILMU RADAR GHAIB ini memang sangat multi fungsi dan banyak membantu orang yang menguasainya, melalui ILMU RADAR GHAIB ini, ILMU RADAR GHAIB ini dapat dikuasai siapapun yang ingin belajar, yang penting belajar bersungguh sunguh. Demikianlah sekilas kegunaan ILMU RADAR GHAIB yang banyak diburu paranormal ini, bila anda belajar bersungguh sungguh, insya Allah anda akan mudah menguasai ILMU RADAR GHAIB hanya dalam hitungan hari.Disertakan amalan khusus untuk pengasahan ilmu untuk meningkatkan kemampuan Radar Ghaib dan mata batin penembusan ke tahap tanpa batasan.

 

SCANNING PENYAKIT PESAKIT LEVEL 3

MENDETEKSI / MENGESAN PENYAKIT PESAKIT (SCANNING)

Kekuatan ghaib yang sudah menyatu kedalam badan anda juga dapat dipergunakan untuk  mendeteksi / mengesan penyakit. Dimana proses pendeteksian / scanning ini melalui kontak batin, dengan kontak batin dengan si pesakit. Selanjutnya anda dapat merasakan isyarat melalui getaran batin iaitu melalui keinginan mengucapkan jenis keluhan atau penyakit dari pesakit.

 

Kemampuan Membangkitkan, Meningkatkan dan Menyesuaikan energi hingga mampu merasakan, mendeteksi getaran- getaran energi positif / negatif. Kemampuan mendeteksi / predeteksi segala masalah kehidupan dan jalan keluarnya, memperoleh implikasi yang sempurna dapat merasakan tanda-tanda kejadian.

Kemampuan mendeteksi / scanning keberadaan makhluk jahat dan energinya, kemampuan untuk menangkapnya, membuangnya, mengusirnya dari tubuh seseorang, kalau perlu memusnahkannya.

Kemampuan untuk mengetahui, mendeteksi niat-niat dan sifat-sifat seseorang negatif / jahat atau baik / positif.

Kemampuan untuk mempertajam naluri, firasat, intuisi, imaginasi, sehingga mudah memperoleh ilham, membangkitkan potensi kesuksesan.

 

SCANNING

Peserta akan dibimbing cara untuk meningkatkan kepekaan rasa pada kedua telapak tangannya secara optimum hingga berkemampuan mendeteksi penyakit mahupun keberadaan makhluk dalam diri seseorang, mendiagnosa, membezakannya, hingga tahu cara menanganinya.

 

KAEDAH MENGESAN /SCANNING GANGGUAN JIN GUNA TAPAK TANGAN CAHAYA

Peserta akan dibimbing secara spiritual dan praktikal Proses mengesan gangguan jin menggunakan teknik tapak tangan cahaya.Perintahkan pesakit melihat tapak tangan anda dalam beberapa minit.Jika pesakit tiba-tiba enggan,ingkar dan ketakutan atau silau bila melihat tapak tangan tu,itu petanda pesakit itu ada gangguan jin.Jika sebaliknya seperti tiada kesan apa-apa melihat tapak tangan tersebut,maka pesakit tersebut sihat dan tiada apa-apa masalah gangguan jin.

 

ILMU MENGESAN KEBERADAAN JIN DISEKITAR LOKASI RUMAH

Peserta yang telah diaktifkan indera keenamnya,akan dibimbing untuk melakukan pengesanan dan merasakan kehadiran jin di pelbagai jenis lokasi seperti di penjuru rumah,gudang,stor,kedai,rumah kosong terbiar,hutan dsbnya, Jika terasa semacam ada getaran ditapak tangan anda,maka dikawasan itu menandakan terdapatnya jin.

 

ILMU MENGESAN KEBERADAAN JIN DALAM TUBUH BADAN ORANG LAIN

Peserta yang seterusnya akan dibimbing dengan lebih mendalam ilmu khusus untuk mengesan keberadaan jin dalam tubuh badan pesakit,kesan dari amalan ini bila peserta Guru Agung meletakkan tapak tangannya ke atas ubun-ubun pesakit,pesakit tersebut dengan keizinan Allah merasakan tapak tangan anda panas,rasa berdebar-debar,sendawa,batuk dan ada benda bergerak-gerak bawah kulit,maka sahlah badan pesakit tersebut ada mengalami gangguan jin.

 

TIPS MENGESAN DAN MERAWAT SIHIR PEMISAH RUMAH TANGGA

Sihir Pemisah / Pembenci (untuk Suami Isteri)

Sihir ini dilakukan untuk memisahkan pasangan suami isteri atas sebab tertentu yang selalunya berkaitan dengan masalah peribadi, dengki, balas dendam, khianat dan sebagainya. Perpisahan suami dan isteri merupakan tumpuan iblis dan syaitan. Di dalam Surah Al-Baqarah ayat 102, Allah s.w.t ada mengatakan ilmu sihir yang boleh menceraikan antara seorang suami dengan isterinya. Ini membuktikan bahawa sihir jenis ini berlaku dari zaman dahulu dan bukanlah suatu perkara baru.

 

TERAWANGAN DENGAN MATA TERBUKA

Ilmu bathin penembusan ini digunakan untuk menembus dimensi ghoib dengan kekuatan mata bathin tingkat tinggi. Ilmu ini mengaktifkan serta memperkuatkan mata bathin anda sehingga anda mampu memasuki gelombang alam ghaib, mengetahui rahsia dan misteri alam yang tiada batasan, komunikasi dengan makhluk ghoib, pembukaan & pengaktifan indera ke-6, ketajaman mata bathin,dan sebagainya yang akan di alami sendiri oleh pengamalnya,Insya Allah dapat digunakan untuk menembus semua tingkatan dimensi ghaib.Bila sudah terbiasa insya Allah anda akan mampu melakukan penembusan dengan mata terbuka/fizik.Dengan mata fizik terkadang anda melihat alam nyata dan alam ghaib secara bersama-sama.

 

AMALAN PEMBUKA PINTU KASYAF

Kasyaf adalah satu karunia Ilahi yang diberikan-Nya kepada orang-orang tertentu yang dikehendaki-Nya. Seperti para wali, orang-orang sholeh yang menjauhi maksiat dll. Dengan mendapatkan ilmu kasyaf ini, seseorang akan dapat mengetahui sesuatu  secara kerohanian yang tidak dapat diindera oleh panca indera biasa yang dimilikinya. Kerana itulah kita sering menyaksikan ada wali yang dapat membaca isi hati tamunya atau dapat meramalkan sesuatu yang bakal terjadi dan lain-lain.

 

MENEMBUS ALAM GHAIB

Berguna untuk ketajaman mata bathin dan firasat bathin serta mengaktifkan indera ke enam anda sehingga anda dapat merasakan sesuatu yang sifatnya ghaib, dapat memecahkan masalah secara ghaib/bisikan hati/tidak terduga-duga, kemudahan dalam mencari rezeki, mempunyai idea-idea cemerlang dan lain-lain.

 

 

ILMU PENYEMBUHAN AURA ANUGERAH AGUNG TINGKAT TINGGI

Ilmu tambahan yang sangat berguna untuk  penyembuhan orang lain,bagi mereka yang  merawat pesakit menggunakan kekuatan dalaman,ilmu ini berfungsi untuk meneutralkan energi negatif,membuang bioplasmik kotor,membersihkan 7 cakra utama,serta untuk mengaktifkan daya ghaib 7 cakra dan mengalirinya dengan energi Ilahi,suplay prana dll.Sangat menunjang proses penyembuhan segala penyakit medis dan non medis.Efektif dan berkesan.Insya Allah.Dilengkapi dengan amalan khusus..

 

 

ILMU MERAGA SUKMA ANUGERAH AGUNG

Bila mengamalkan ilmu ini, anda jangan takut apabila mendapati diri anda terbang ke alam astral atau melihat diri anda berada diluar tubuh dan seterusnya dan lain-lain pengalaman yang luarbiasa hasil dari kejayaan anda meraga sukma. Insya Allah. Sampai sekarang ilmu-ilmu ini dirahsiakan dan tidak ramai yang mengetahui dan mempelajarinya. Ilmu ini dikategorikan sebagai ilmu tingkatan tinggi dan adalah menjadi sebab kenapa ianya diperturunkan kepada orang-orang yang tertentu sahaja.

 

 

YURAN KURSUS –LEVEL 5-RM3500

 

PERHATIAN:PROGRAM DIATAS HANYA SEBAHAGIAN SAHAJA DALAM SILIBUS PROGRAM ILMU MATA BATHIN PENEMBUSAN & ILMU RADAR GHAIB ANUGERAH AGUNG,MASIH TERDAPAT PELBAGAI KEILMUAN YANG SENGAJA DIRAHSIAKAN,DAN HANYA AKAN DIDEDAHKAN KEPADA PESERTA YANG MENGIKUTI PROGRAM INI SAHAJA! MAAF,PIHAK KAMI TIDAK DAPAT MEMASUKKAN SEMUA PENULISAN TENTANG PROGRAM TERBARU INI KERANA TERBATASNYA RUANG PENULISAN.HARAP MAKLUM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s