TINGKAT MAHAGURU SEPUH

TINGKAT MAHAGURU SEPUH

(iv)Tingkat MAHAGURU SEPUH(SUPER GRAND MASTER)-YURAN KURSUS:Sila hubungi Dr.Rizal dengan langsung call untuk mengetahui Yuran Kursus Peringkat Super Grand Master(Maha Guru Sepuh),peringkat ini hanya diperuntukkan bagi sesiapa yang benar-benar serius untuk menguasai Ilmu Mata Bathin secara Sempurna. Dengan mengikuti Program Maha Guru Sepuh ini,Anda akan menerima  keseluruhan pakej (i)Tingkat PRAKTISI,(ii)Tingkat Istimewa,(iii)Tingkat Khusus,(iv)Tingkat Super,(v)TINGKAT GURU,(vi)Tingkat MAHAGURU(GRAND MASTER),(vii) Tingkat MAHAGURU SEPUH(SUPER GRAND MASTER) Anda akan ditauliahkan keperingkat MAHAGURU SEPUH ASMAK NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ANUGERAH AGUNG (setakat ini belum ada yang mampu menerima tahap ini kerana ilmu sangat tinggi luabiasa), merupakan Raja Asma’ Terawangan untuk Pengaktifan Daya Mata Bathin luarbiasa sehingga dalam masa yang singkat menguasai dan mudah melakukan Terawangan/raga sukma tanpa perlu menunggu berminggu-minggu,berbulan-bulan atau bertahun-tahun,ilmu ini sangat diperlukan bagi membuka mata bathin/mata ketiga dll bagi sesiapa yang ingin mempelajari ilmu yang berkaitan mata bathin,Menguasai ilmu tingkat kesempurnaan yang merupakan ilmu sangat langka dan hanya dikuasai oleh segelintir orang saja dan diwariskan secara turun-temurun,dalam dunia supernatural ilmu Raja Terawangan ini dipercayai sebagai Kunci Utama untuk meraih kekuasaan,penguasaan dalam ilmu mata bathin,terawangan dan meraga sukma serta mampu mengangkat derajat kehidupan ke tempat yang lebih tinggi dan penuh penghormatan,mudah meraih rezeki besar serta mewah berlimpah ruah, kekayaan, pangkat,jabatan kesuksesan dan kemuliaan hidup secara menyeluruh serta menguasai daya kekuatan ghaib Raja Terawangan yang dapat membantu anda mewujudkan segala harapan dan keinginan anda agar segera menjadi kenyataan sekaligus mampu mengatasi segala permasalahan hidup seberat dan sesulit apapun agar dengan segera menemui jalan keluar seterusnya mencapai kejayaan cemerlang,gemilang dan terbilang sekaligus menguasai berbagai ilmu spiritual metafizik tingkat tinggi dan daya kemampuan linuwih,selain itu Anda akan menerima Kunci Ilmu Asma’ Karomah tambahan yang sangat bermanfaat yang merupakan Inti Makrifat Pembuka Hijab,Ilmu Pembuka Tirai Ghaib yang boleh dikatakan sebagai Aura Booster memperkuatkan kekuatan energi keilmuan terawangan,mata bathin, meraga sukma anda ke tahap maksima dimana keilmuan ini sangat-sangat membantu untuk memudahkan anda menguasai ilmu mata bathin penembusan dalam masa singkat dan sangat banyak kelebihannya yang akan diterangkan kepada anda secara lisan oleh Dr.Rizal semasa kursus samada mengikuti secara langsung mahupun jarak jauh,di peringkat ini juga anda akan menerima keilmuan KUNCI GURU Program Guru ILMU MALAIKAT. Dengan izin Tuhan Yang Maha Esa, Anda akan memiliki kemampuan sebagai berikut bila mendapat Kunci Ilmu Malaikat ini,antaranya:

 • insya Allah dapat menundukkan dan memerintah segala makhluk.
 • pengubatan, keselamatan, melancarkan rezeki, menundukkan musuh, merukunkan orang yang bersengketa, pagar ghaib karomah, dan lain-lain.
 • ilmu multi fungsi sesuai niat, boleh digunakan untuk keperluan apapun.
 • daya pengasihan yang ampuh,dahsyat dan sempurna,
 • wibawa dan kharisma yang dahsyat,
 • keberuntungan dan kemuliaan dunia akhirat
 • menguatkan mind power/kuasa minda
 • Halimunan-ghaib dari pandangan musuh atau sesiapa yang dikehendaki untuk tidak melihat pengamalnya.
 • · Penderas rezeki yang halal serta berkah serta berlimpah ruah.
 • Kebal Senjata Tajam – tetakan senjata tajam/bacok (boleh langsung test), tusuk dan sayat (jika kejadian diserang musuh).
 • Kebal Meliputi Seluruh Anggota Tubuh , kulit, otot, tulang, urat syaraf, pembuluh darah. (ilmu kebal umumnya hanya mementingkan kebal kulit, jika dibacok/dipukul kulit tidak luka, tetapi masih ada luka dalam, misalnya tulang patah, memar otot, kulit koyak), Juga kebal pukul dan tendangan.
 • Kebal Terhadap Racun , seperti bisa ular, kelabang/lipan, kalajengking, dan lain-lain
 • Anti Serangan Sihir. Yang saya maksud serangan sihir di sini adalah kemampuan supranatural yang disalah-gunakan, misalnya Gendam (membuat orang tidak sedar agar mudah diperdaya), Santet, Tenung, Guna-guna dan lain-lain.
 • Menyembuhkan Santet dan Kerasukan, Selain tubuh Anda selamat dari serangan sihir, Anda juga berkemampuan mengubati penyakit yang disebabkan oleh sihir atau makhluk halus yang masuk ke tubuh seseorang (kerasukan/histeria).
 • Menyedarkan Orang Pengsan, kerana terkena pukulan tenaga dalam, epilepsi, kerasukan, jatuh dari tempat tinggi, atau sebab yang lain.
 • Transfer Energi Perlindungan ke benda, Anda berkemampuan mengisikan energi perlindungan ke sebuah benda. Dengan kuasa Tuhan siapapun yang memakai benda tersebut akan selamat dari perbuatan jahat,jenayah,penindasan,kekerasan, kecurian,rompakan, gangguan seksual… Energi perlindungan itu akan bertahan selama 40 hari saja untuk peringkat murid,pengisian energy peringkat guru adalah kekal selama-lamanya..
 • Menundukkan Lawan , Membuat tubuh lawan menjadi lemah, lemas
 • Meneutralkan Racun Ghaib,Meneutralkan semua racun-racun ghaib dari makhluk-makhluk ghaib atau kiriman orang
 • Pengubatan Penyakit Fizik dan Metafizik
 • Meredam Kerusuhan Massal
 • Pagar Ghaib Rumah, Kedai, Kilang dan lain-lain
 • Menundukkan serangan dan niat jahat sehingga Anda tidak perlu beradu kekuatan fizikal. Jika ada orang ingin menyakiti Anda, umumnya reaksi yang terjadi adalah penyerang langsung terjatuh, badannya lemas dan tidak mampu bergerak. Konkritnya, ketika ada seseorang berniat jahat seperti pemeras ugut,pencuri dan lain-lain, seketika energi perlindungan tingkat tinggi Aura Hafadzah akan bekerja dan mereka kehilangan niat jahat atau menjadi lemas badannya. Bagi para wanita dapat terhindar dari segala bentuk gangguan seksual atau kes rogol, dan perbuatan jenayah  lainnya.
 • Memusnahkan kekuatan ilmu hitam sekuat apapun, sehingga anda dapat terhindar dari segala pengaruh ilmu pelet, gendam, hipnotis, sihir, guna-guna, santet, teluh dan semua ilmu hitam lainnya.
 • Terlindungi dari segala bentuk bencana, seperti kecelakaan, kejahatan, amukan massa, dan wabah penyakit. Meskipun kita sedang tidur, perlindungan tetap bekerja secara automatic 24 jam non stop.
 • Kebal terhadap segala senjata tajam seperti tetakan,bacokan, sayatan, tusukan dan tembakan, ketahanan badan ini meliputi seluruh jaringan kulit, daging, pembuluh darah dan tulang, sehingga tidak terjadi cedera dalam. Ketahanan ini juga mencakup segala bentuk benda keras dan tumpul yang menghentam tubuh.
 • Kekebalan terhadap segala bentuk racun ghaib atau sihir, termasuk juga racun-racun alami seperti bisa ular, kalajengking, kelabang, lebah dan lain-lain, termasuk meneutralkan racun yang terlanjur masuk kedalam tubuh baik melalui makanan mahupun minuman.
 • Anda juga dapat memberikan perlindungan kepada orang lain, dengan mengisikan energi Asmak Malaikat Hafadzah kedalam benda sehingga saudara, teman, kekasih,tunang,suami,isteri,datuk nenek atau siapa saja dapat terlindungi dari segala kejahatan.
 • Pencegahan dan penyembuhan berbagai penyakit yang disebabkan oleh sihir, santet, tenung, guna-guna atau gangguan jin, baik pada diri sendiri mahupun orang lain.
 • Menyedarkan orang yang pengsan, kerana serangan ilmu sihir seperti hipnotis, tenung, gendam, pukulan tenaga dalam, epilepsi, jatuh dan lain-lain
 • Merendam amukan massa, atas izin Tuhan Yang Maha Esa, anda Insya Allah selamat dari amukan kerusuhan massa. Massa akan lemas atau terpaku ditempat.
 • Membuat pagar ghaib untuk melindungi keluarga, bangunan dan harta benda dari kejahatan fizik mahupun kejahatan gaib. Dapat juga untuk melindungi kenderaan, motor atau kenderaan lain agar terhindari dari segala bentuk kejahatan seperti pencurian, sengaja dirosakkan dan sebagainya.
 • Dapat menyembuhkan berbagai macam penyakit fizik mahupun metafizik, menghentikan pendarahan akibat luka tersayat, tetakan atau jatuh, mengurangi rasa pedih, menghindari infeksi, dan merapatkan kembali luka seketika. Anda juga dapat  menyembuhkan segala penyakit metafizik seperti kena pelet, santet, tenung, guna-guna dan lain-lain.
 • Serta Manfaat Lainnya

Program ilmu Mukasyafah ilmu haq mata bathin penembusan & radar ghaib dll dalam tingkatan MahaGuru Sepuh ini merupakan antara ilmu-ilmu terawangan pembukaan mata batin nur bashiroh kelas-kelas 1 dan terbaik untuk membuka wadah batin spiritual,membersihkan anasir negative hitam,bermanfaat besar untuk menyatukan dan menyempurnakan ilmu yang telah dimiliki sebelum itu,pengamalnya dengan keizinan Allah akan memperoleh pengalaman spiritual yang luarbiasa yang insya Allah akan membuatkan pengamalnya semakin mendekatkan diri kepada Allah Azza Wa Jalla,membuka hijab pembatas,mudah menembus dimensi ruang dan waktu,meningkatkan kualiti spiritual pemiliknya,instink dan firasat meningkat dan sangat tajam,menyempurnakan ilmu apapun terutamanya ilmu mata bathin yang sudah dimiliki dalam program Nurul Ghoibiyyah sebelum ini,membuka potensi diri,memunculkan berbagai daya linuwih yang dapat digunakan untuk berbagai macam keperluan seperti terawangan dimensi ghaib/ESP,sebagai pendingin ilmu lainnya yang energinya panas,melancarkan rezeki dan 1001 kelebihan yang akan dirasakan secara ghaib dan nyata oleh pengamalnya,mampu merasakan dan membaca isyarat dari alam ghaib mahupun nyata,dan mampu menerima ilham,memiliki kemampuan membezakan aura ghaib negative mahupun positif,terawangan alam nyata dan ghoib dan banyak lagi kelebihan dan keilmuan yang bakal diterima oleh peserta yang mengikuti program Tingkat Kesepuhan Sejati ini.

PERHATIAN:PIHAK KAMI HANYA AKAN MELAYANI ORANG YANG BETUL-BETUL SERIUS UNTUK MEMPELAJARI SERTA MENGUASAI ILMU MATA BATIN NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ANUGERAH AGUNG MENGIKUT KEMAMPUAN MASING-MASING,JIKA ADA YANG SEKADAR BERTANYA SILA LANGSUNG CALL DAN BUKAN SMS DAN PIHAK KAMI TIDAK AKAN MELAYANI PERTANYAAN MAIN-MAIN ATAU SEKADAR NAK TEST/MENGUJI KEMAMPUAN SESEORANG,PROGRAM NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ADALAH PROGRAM YANG DIKHUSUSKAN UNTUK MENJADIKAN PENGAMALNYA  PERAWAT PROFESIONAL SEBAB KEMAHIRAN ANDA SANGAT DIPERLUKAN UNTUK MENGESAN SAMAADA SEORANG PESAKIT/PASIEN BENAR-BENAR MENGALAMI PENYAKIT MEDIK DAN NON MEDIK,TERKENA GANGGUAN JIN,SIHIR,TELUH,SANTET DSBNYA DAN DIBERIKAN PANDUAN CARA UNTUK MERAWAT DAN SEBAGAINYA DAN ILMU INI SANGAT PENTING BAGI SESIAPAPUN SEBAGAI PEGANGAN AMPUH DALAM MENJALANI KEHIDUPAN,INSYA ALLAH.

 

KEILMUAN YANG TERDAPAT DALAM PROGRAM NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ANUGERAH AGUNG INI MERUPAKAN ILMU ASLI DAN TIDAK MELIBATKAN JIN,SIHIR/ILUSI,TRICK DSBNYA TAPI 100% ILMU HAQ DAN DIJAMIN KEBERHASILANNYA  SERTA KEKUATANNYA BILA MELAKUKAN PETUNJUK YANG DIBERIKAN DENGAN BENAR DAN TEPAT DAN TIDAK MELAKUKAN SETENGAH JALAN,DAN PENGISIAN HARUS LANGSUNG DARI SAYA SAMADA JARAK JAUH MAHUPUN JARAK DEKAT,MENGINGAT KEILMUAN DALAM PROGRAM INI ADALAH ANTARA YANG TERBAIK DAN SEMAKIN TINGGI TINGKATANNYA ANDA AKAN MENERIMA KUNCI ILMU KELAS-KELAS 1@ GRED A PLUS,DAN SEKALI LAGI SAYA BERPESAN BAGI SESIAPA YANG MENGIKUTI PROGRAM INI DAN DENGAN KEIZINAN ALLAH ANDA MEMILIKI KEMAMPUAN KHUSUS,HENDAKLAH SENTIASA BERSYUKUR KEPADA ALLAH SWT DAN TIDAK TAKBUR DAN SOMBONG DAN HENDAKLAH MENJAGA SOLAT FARDHU 5 WAKTU DAN BANYAK BERZIKRULLAH DAN MENJAGA KEILMUAN INI SERTA MERAWATNYA DENGAN BAIK DAN TERUS-MENERUS MENGASAHNYA SEHINGGA KEMAMPUAN ANDA SEMAKIN TAJAM.PROGRAM INI BUKAN PROGRAM MENTALIST/ILUSIONIST  ATAUPUN PROGRAM SILAP MATA / ILUSI / TRICK SEPERTI YANG DILAKUKAN OLEH GOLONGAN YANG MENGAKU/MENYAMAR MENGATASNAMAKAN SPIRITUAL TAPI SEBENARNYA MENGGUNAKAN ILMU SILAP MATA/SULAP(GOLONGAN SEPERTI INILAH YANG MENCEMARKAN NAMA BAIK AHLI SPIRITUAL YANG BENAR-BENAR MEMILIKI KEMAMPUAN TAPI BUKAN UNTUK DIPERTONTONKAN TAPI DIMANFAATKAN UNTUK MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BENAR MEMERLUKAN PERTOLONGAN,ILMU NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO  MERUPAKAN ILMU UNTUK MENDEKATKAN DIRI KEPADA ALLAH SWT DAN BERTUJUAN MULIA UNTUK KEBAIKAN SEMATA-MATA.

JIKA ANDA MERUPAKAN SALAH SEORANG YANG PERNAH KECEWA DALAM MEMPELAJARI ILMU TERAWANGAN/MERAGA SUKMA,INDERA KEENAM/ESP DSBNYA SEBELUM INI,JANGAN BERKECIL HATI,BUKAN MASALAH DARI SEGI ILMUNYA ATAUPUN PENGISIANNYA,ILMU SEBELUMNYA TETAP DIAMALKAN,DAN CUBA GABUNGKAN DENGAN NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ANUGERAH AGUNG,INSYA ALLAH ANDA AKAN MENDAPATI KEILMUAN SEBELUMNYA AKAN MUNCUL KEMBALI KEKUATANNYA,TERASA NYATA KESANNYA DAN PERUBAHANNYA DAN 1001 PENGALAMAN MANIS AKAN DIRASAKAN NANTI OLEH PENGAMALNYA. BANYAK FAKTOR YANG MENYEBABKAN ILMU YANG INGIN DIKUASAI TIDAK BERFUNGSI DENGAN SEBAIKNYA,ANTARANYA ADALAH FAKTOR KEBERSIHAN HATI,ADA GANGGUAN SAKA/SIHIR DSBNYA,ADA JENIS GOLONGAN MANUSIA YANG MEMPUNYAI SEMANGAT CEPAT SERAP ILMU,BERGANTUNG JUGA KEPADA BAKAT SPIRITUAL SESEORANG,TAPI BAGI YANG TIDAK BERBAKAT ANDA JANGAN BERSEDIH,ILMU NURUL GHOIBIYYAH HIJABUL ASRAR QUBRO ANUGERAH AGUNG MERUPAKAN SALAH SATU SOLUSI TERBAIK BUAT ANDA YANG MASIH AWAM MAHUPUN YANG TELAH LAMA MENGIKUTI ALIRAN SPIRITUAL. PROGRAM INI DIRANCANG SEDEMIKIAN RUPA DAN DIKEMAS DALAM FORMAT TERBAIK UNTUK MEMUDAHKAN SEMUA JENIS PERINGKAT USIA DAN GOLONGAN UNTUK MENGIKUTINYA.SELANJUTNYA KITA KEMBALIKAN KEPADA ALLAH SWT HANYA KEPADA ALLAHLAH KITA BERTAWAKKAL,KEILMUANNYA,KEKUATAN GHOIBNYA,POWER ZIKIR & ENERGINYA SERTA KEKUATAN SPIRITUALNYA DAPAT DIMANFAATKAN UNTUK SEGALA KEPERLUAN HIDUP SEHARI-HARI JUGA BOLEH UNTUK MENOLONG SESAMA,PENGUBATAN,KEREZEKIAN,PENGASIHAN,WIBAWA,SERTA MANFAAT LAINNYA SESUAI DENGAN KEPERLUAN HIDUP KITA SEHARI-HARI.AAMIIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s